Szűrés

A(z) autós kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Menetrögzítő kamerák a Mio-tól

2019. december 12. -

Ha tanácstalan vagy, hogy mit vegyél idén karácsonyi ajándékba, ne aggódj, segítünk! Akik fontosak nekünk, azokat szeretjük a legnagyobb biztonságban tudni és olyan ajándékkal kedveskedni nekik, aminek biztosan hasznát veszik. A Mio fedélzeti kamerák pont ilyenek: nemcsak az utazást rögzítik, hanem biztonságosabbá is teszik a téli vezetést és segítenek a vitás helyzetek tisztázásában. Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez. Boldog, biztonságos ünnepeket kíván a Mio!

Tovább

5+1 Mio tipp a vásárláshoz

2019. november 6. -

Meggyőztek Téged is az észérvek és úgy döntöttél, hogy beszerzed életed első menetrögzítő kameráját? Ha nem tudod, mi alapján válassz, ne aggódj, nem hagyunk magadra! A fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio 5+1 hasznos tippel segít Neked, hogy megtaláld a tökéletes útitársad és még nagyobb biztonságban utazhass! 

Tovább

Ajándék garancia a Mio-tól

2019. szeptember 30. -

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

Tovább